LTV Vianen  
Inloggen:

U bent hier: Home › Fotoalbums

Fotoalbums

Clubkampioenschap 2017

Clubkampioenschappen Enkel en Dubbel 2017: vol verrassingen!

Van dinsdag 26 september t/m zondag 1 oktober is er gestreden om de titel “Clubkampioen”.

 

Geen clubkampioen bij de categorie Dames enkel vanwege te weinig aanmelding. Wel is er bij de Dames dubbel volop strijd geleverd en hebben wij genoten van de vele mooie partijen.

 

Vrijdagavond rond 20.30 uur begon het ineens te spoken, vier lichtmasten vielen uit, de kassa sloeg op tilt en de koelkast viel uit. Daar stonden we dan in het halfduister. Om de misère compleet te maken begon het even later ook nog te plensen. Even later bleek dat er die avond niet meer gespeeld kon worden. Ondanks het strakke schema en met medewerking van de spelers (dank daarvoor!), is het gelukt om een andere speeltijd te vinden op de zaterdag of de zondag. En….. tegen 22.30 uur brandden de lichtmasten weer! Met dank aan de monteur van Enexis.

 

En dan nu de prijswinnaars:

Bij Heren enkel bleek dat de laatste partij in de poule op zondag de clubkampioen opleverde. Het ging tussen de nog ongeslagen Harry Meijer en Timo Matser die al een wedstrijd had verloren. Harry won de eerste set en er leek geen vuiltje aan de lucht. Maar, Timo trok de tweede en derde naar zich toe en won en door het onderlinge resultaat is hij de kampioen. Een prima prestatie!

 

Bij Dames dubbel  maakten Tanja Bussemaker/Christien van Malde (poule 1) en Ini Diek/Pauline van Rosmalen (poule 2) hun favorietenrol waar. Hun eerste plaats in de poule betekende strijd om de titel clubkampioen. Ook hier bracht het winnen van de eerste set geen geluk. Na winst in de tweede en derde set waren Ini en Pauline de kampioenen. Hulde!

Op baan 1 werd fel gestreden om de derde plek en wel tussen Alet van de Belt/Riejet Roos en Alma Hoeben/Ank van der Ziel. Ook hier was het winnen van de eerste set niet gelukkig. De tweede en derde set trokken Alet en Riejet naar zich toe en zij werden daardoor derde. Ook een prima prestatie!

 

Bij Heren dubbel ging de strijd om de titel zondagmiddag op baan 3 tussen Michael Carabain/Cor van Wijmeren en Jack Knoester/Klaas van der Ziel. Ook deze partij was prachtig om te zien. Ook hier een driesetter. Na de eerste set te hebben verloren, wonnen Jack en Klaas de tweede set met maar liefst 6-0. De zeer spannende derde set werd beslist door een tie-break. Na 10-8 waren Michael en Cor de gelukkige winnaars. Hulde heren!

Aantal foto's in album: 84.
Bekijk album »

SeGeKo Open Reestdal 2017

SEGEKO Open Reestdal Toernooi: “Dubbel” succes!

 

De weersvoorspellingen waren alles behalve ideaal  voor een tennistoernooi.

De organisatie weet natuurlijk, dat het weer je gehele plan in het honderd kan gooien.

Veel regen en een vol programma zijn niet de beste combinatie, dus de noodscenario’s liggen zoals altijd klaar, indien uitgeweken moet worden naar overdekte tennisbanen in de regio.

Zowel Meppel als Zuidwolde boden geweldige medewerking, door de banen, waar nodig en mogelijk, beschikbaar te stellen.

Gelukkig kan worden teruggekeken op een geweldige week.

De regen viel vooral buiten het schema om, zodat nagenoeg alle wedstrijden op het tennispark van LTV Voorwijk konden afgewerkt.

Vele tennissers uit de regio hadden zich ingeschreven voor het SeGeKo Open Reestdal toernooi, dat voor het eerst alleen dubbelspel-categorieën kende; mixed-, dames- en herendubbels 17+ en 50+.

De toernooileiding en deelnemers leken zeer tevreden over deze verandering in opzet en derhalve zal het volgend jaar een vervolg krijgen.

Spannende wedstrijden waren er in overvloed en na een zeer mooie toernooiweek volgde de finaledag op zondag. Dit was uiteindelijk een geweldig sluitstuk met twaalf kruisfinales en zes finales. Het zonnetje knipoogde regelmatig naar de spelers op de baan, maar ook naar het publiek, dat goed verzorgd werd door de dames en heren die met verve de kantine bestierden.

Uiteindelijk werden de prijzen uitgereikt onder het toeziend oog van het publiek en Chris de Jong, van SEGEKO. Hij was zichtbaar tevreden over het behaalde resultaat: “een gezellig toernooi, waar ruimte is voor een grap en een grol, maar waar ook sportief gestreden wordt, om toch de winst weer binnen te slepen”.

Uitslagen:

HD6 17+:   1e: Jaap Bussemaker/Jan Willem Oudman; 2e :Richard Rijstenberg/ Edwoud Wijbinga

DD6 17+:   1e: Henny van Goor/Annemieke Kamphuis; 2e :Agnes Kappert/Tonja Slippens

GD6 17+:   1e: Jaap Bussemaker/Christel Duit; 2e :Dick Dijkstra/Marjon Dijkstra 

HD7 17+:   1e: Dirk Jan Brand/Hans Brand; 2e :Erik Nieboer/Eric van Veen

DD7 17+:   1e: Natascha Bakx/Ageet Wijbinga; 2e Jeannet Mosterman/Mirjam Mutsters 

GD7 17+:   1e: Klaas van Beek/Gerda van Beek; 2e: Klaas van der Ziel/ Saskia Schreurs 

HD7 50+:   1e: Ton Breed/Klaas van der Ziel; 2e: Klaas Boverhof/Henk Koning

HD8 17+:   1e: Eric Mink/Gerhard Rinsma; 2e: Timo Matser/Klaes Terpstra 

DD8 17+:   1e: Sabine Carabain/Riejet Roos; 2e: Alet van de Belt/Alida de Graaf

GD8 17+:  1e: Timo Matser/Alida de Graaf; 2e:Chris de Jong/Titia van Es

 

 

Aantal foto's in album: 37.
Bekijk album »

Dubbelkampioenschappen 2016

De banen lagen er perfect bij. Het zonnetje scheen uitbundig en de drankjes en hapjes waren weer goed voor elkaar.

Er waren veel spannende wedstrijden.
Veel strijd is geleverd en daarnaast was er veel plezier.

Mooi om te zien!

Bij de dames was er een poule van vijf. Ini Diek en Pauline van Rosmalen-Rutjes stonden geen set af en werden overtuigend eerste. Zij zijn de Clubkampioenen van 2016 en mogen deze titel volgend jaar verdedigen. Goede tweede zijn geworden Alet van de Belt en Alida de Graaf. Van de vier partijen hebben ze er drie gewonnen.

Bij de heren waren er twee poules van vijf. De winnaars van iedere poule strijden om de titel Clubkampioen en de dubbels die als tweede eindigen strijden om de 3e plaats.

Het brons ging naar Harry Meijer en Jos Keizer en de 4e plaats was voor Henk Vosmeijer en Nico Winters. De finale was een spannende aangelegenheid. Gezien de warmte werd veel gevraagd van de mentale weerbaarheid. Na de eerste set (6-4) te winnen werd ook de tweede set na een tiebreak (12-10) gewonnen door Cor van Wijmeren en Reinier Koppejan. Eervol tweede werden Rutger Zwols en Klaas Visser. Ook Cor en Reinier kunnen volgend jaar de titel verdedigen.

Na afloop was het nog even gezellig. De prijzen zijn uitgereikt, de deelnemers werden bedankt en de hoop is uitgesproken dat we volgend jaar ook twee poules bij de dames kunnen maken. Met 30 deelnemers en prachtige omstandigheden kunnen we terugkijken op geslaagde kampioenschappen.

Aantal foto's in album: 57.
Bekijk album »

Dubbelkampioenschappen jeugd 2016

Dubbelkampioenschappen jeugd 2016

Aantal foto's in album: 43.
Bekijk album »

Goldstein toernooi 2015

Toptennis in de Wijk!

Op 1 november jl. is het Goldsteintoernooi gespeeld. Nadat alle topspelers en topspeelsters waren gearriveerd,  ging om 13.45 uur de fluit voor de eerste slag.

De eerste ronde waren o.a. de volgende wedstrijden te zien:

Op baan 1 Novak Djokovic en Serena Williams tegen Simona Halep en Andy Murray en op baan 2 Sharapova en Federer tegen Muguruza en Wawrinka. Op baan 3 speelden Nishikori en Berdych tegen Nadal en Ferrer.

Nadat vier ronden waren gespeeld, bleek dat Roger Federer (Henk Vosmeijer) de poedelprijs had gescoord. Het was vandaag niet zijn dag. Bij de dames een ware sensatie, want opnieuw flikte Serena Williams (Alie Oosterheert) het om als eerste te eindigen. Grote klasse!

Bij de heren was het de taaie Kei Nishikori (Klaas van der Ziel) die de 2e prijs behaalde. Zeer verrassend maar niet minder verdiend  bleek de als 5e geplaatste Tomas Berdych (Freddy Loef) de hoogste score te hebben. Ook hier hulde.

Na de prijsuitreiking is onder het genot van een lekkere snack en een drankje nog even nagepraat. Het was gezellig en de meesten onder ons zien al weer uit naar het volgende toernooi, namelijk het Snerttoernooi op vrijdag 20 november a.s.

Aantal foto's in album: 32.
Bekijk album »

Clubkampioenschappen Enkel 2015

Aantal foto's in album: 85.
Bekijk album »

Goldstein toernooi 2014

Goldstein toernooi 2014

Aantal foto's in album: 8.
Bekijk album »

Dubbelkampioenschappen 2014

Na een nat begin afgelopen donderdagavond zijn de dubbelkampioenschappen van de tennisvereniging Voorwijk onder steeds betere weersomstandigheden gespeeld. 
15 dubbels,  5 dames en 10 heren, streden om de prijzen (RS Kaas streek- en natuurproducten, De Wijk). 

Bij de dames ontstond er gedurende het toernooi een felle strijd tussen 4 koppels om de 1e en 2e plaats en pas na de laatste wedstrijd werd de uitslag duidelijk.  
Qua punten en games was de stand gelijk, maar het onderlinge resultaat gaf uiteindelijk de doorslag wie recht hadden op de 2e plaats; 
Tanja Bussemaker en Pauline van Rosmalen. 
Als 1e zijn geëindigd Agnes Kappert en Christien van Malde. 

De aanmoedigingsprijs (beschikbaar gesteld door SeGeKo, Rogat) ging naar Alida de Graaf en Alet van de Belt. 

Bij de heren was de eindstand na het spelen van de finales: 
4e Freddy Loef en Klaas van der Ziel, 3e Rick Roos en Cor van Wijmeren, 2e Albert Snoeijenbos en Luuk-Jan Boverhof en als winnaars Jaap Bussemaker en Carl Steenbergen. 
Bij de heren kregen Jan Kroes (78) en Dirk Roodenburg (67) extra aandacht omdat ze 2 wedstrijden van wat jonkies hadden gewonnen.  

Het gehele toernooi werd overschaduwd door het plotselinge overlijden van Mario Maree, lid van de vereniging. 
Voor aanvang van de finales werd er één minuut stilte gehouden.


Aantal foto's in album: 96.
Bekijk album »

Clubkampioenschappen Enkel 2014

Clubkampioenschappen Enkel 2014

Aantal foto's in album: 16.
Bekijk album »

Afsluiting voorjaarscompetitie 2014

Afsluiting voorjaarscompetitie 2014

Aantal foto's in album: 65.
Bekijk album »

Competitie 2014 weer begonnen

Competitie 2014 weer begonnen

Aantal foto's in album: 13.
Bekijk album »

Clubkampioenschappen Dubbel 2013

Aantal foto's in album: 60.
Bekijk album »

Gezelligheid troef op Midwintertoernooi

Aantal foto's in album: 10.
Bekijk album »

Paard & Veulen 2012

Aantal foto's in album: 3.
Bekijk album »

Clubkampioenschappen Jeugd 2013

Aantal foto's in album: 14.
Bekijk album »

2012

Aantal foto's in album: 54.
Bekijk album »

clubkampioenschap enkel heren 2012

Aantal foto's in album: 13.
Bekijk album »

      

Zoek in site:
Kalender:
« Oktober 2022 »
M D W D V Z Z
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Clubnieuws

14-12-2020

LTV Voorwijk ROOKVRIJ!

Lees meer...

ALV 2022 en Jaarverslagen 2021
BLV 21-6-2022 Padelbanen
Bestuur / Commissies
Ledenlijst
Ereleden galerij
Kantinedienst
Senioren 55+
Statuten
Mijn activiteiten
Activiteitenkalender
Mijn facturen
Activiteitenoverzicht
Laddercompetitie
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?

Ogenblik a.u.b. ...